Deje Veterinärpraktik

 

 

 

Personal:

 

Hanna Klinkenberg

 

Hanna Klinkenberg blev utexaminerad veterinär från Uppsala 2004. Efter utbildningen jobbade hon 3 år på Nordvärmlands smådjurspraktik i Torsby. Sedan jobbade hon 1 år med beteendeproblem på Manimal i Oslo samtidig som hon efterutbildade sig på beteendeproblem. Hon startade Deje Veterinarpraktik i 2009. Hanna går regelbundet på kurser för att hålla sig uppdaterad.

 

Hanna har ett speciellt interesse för hudproblem och för beteendeproblem hos sällskapsdjur. Hon har gått två utbildningar på European School for Advanced Veterinary Studies Behavioural Medicin I + II. Hon har också som enda svensk gått en 3 årig utbildning på beteendeproblem på Universitetet i Southampton: Diploma in Companion Animal Behaviour Councelling. Hanna har regelbundet haft beteendekonsultationer sedan 2006 och förläser regelbundet om beteendeproblem.

 

Hanna är gift med Robert och gemensamt har de dottern Frida. Roberts två barn - Emma och Moa – tillhör också familjen. Familjen har två gordon setters - Embla och Tira - och en norsk skogkatt som heter Tuss.

 

 

Charlotte

 

Charlotte Bohlin

 Charlotte är djurvårdare och hundfrisör på kliniken. Charlotte har jobbat på kliniken sedan början. Hon ger alla ett vänligt bemötande och löser många tekniska problem. Hon hjälper till med alt från att svara i telefon till att förbereda operationer. Hon jobbar ofta med laboratorie analyser och på röntgen. Charlotte har deltagit på många kurser bland annat Grundkurs i Läkemedelshantering och röntgen. Charlotte har ett speciellt interesse för hundfrisering och har utbildning från Trimkompaniet. Hon fixar snygga frisyrer på hundar och katter. Charlotte har en cavalier king charles spaniel som heter Zorro och en ragdollmix som heter Iris.

På fritiden tränar hon gärna styrka och umgås med sin man Christian

 

Ronja Nyström

Ronja har utbildning från hundsport på ForshagaAkademin. Hon har haft praktik och jobbar på kliniken som vikarie. Hon är effektiv, duktig och kommer alltid in som en frisk fläkt. Ronja har sonen Vince med samboer Jocke. De har två hundar – Holly och London. Ronja har ett  stort hundsportsinteresse och tävlar med London i rally-lydnad.

 

Embla

 

Embla 

Embla är Hannas äldsta hund. Hon älskar människor, att bli klappad, skidturer, jakt och mat.

Embla håller koll på soporna i fikarummet. Hon får ständigt äta bantningsfoder för att undvika övervikt…

 

GK-web © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use

www.dejeveterinarpraktik.se